Termeni & conditii

Data ultimei actualizări: 17 iunie 2022

 

Acest site web este operat de Spirit and Arts/Ruxandra Mocean (Ruxandra Mocean este un sub-brand al Spirit and Arts LLC și reprezintă unicul autor al tuturor lucrărilor de artă publicate pe acest site). Pe întregul site, termenii „noi” și „nostru” se referă la Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean. Spirit and Arts LLC / Ruxandra Mocean pun la disponibilitate acest website, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționat de acceptarea de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean oferă un serviciu de vizualizare și achiziție de opere de artă originale și exploatare comercială a imaginilor digitale ale operelor de artă prin intermediul site-ului nostru, accesibil la www.ruxandramocean.com („ Site-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții („Termeni”) și Politica noastră de confidențialitate, care pot fi găsite mai jos. Acești Termeni, Politica de confidențialitate și orice alte politici legate de acest document guvernează accesul și utilizarea Serviciilor și constituie un acord legal obligatoriu între dumneavoastră și Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean.

Anumite zone ale Serviciilor și accesul dumneavoastră la anumite Servicii pot avea termeni și condiții diferiți postați sau vă pot solicita să fiți de acord cu și să acceptați termeni și condiții suplimentare. Dacă există un conflict între acești Termeni și termenii și condițiile postate pentru o anumită zonă a Serviciilor sau pentru accesul la anumite Servicii, termenii și condițiile din urmă vor avea prioritate în ceea ce privește utilizarea sau accesul dvs. la acea zonă a Serviciilor.

 

PRIMIȚI LA CUNOȘTINȚĂ ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ, PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA SERVICIILOR SAU CUMPĂR ND O LUCRARE PE SAU PRIN SERVICII, INDICAȚI CĂ AȚI CITIT, INTELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ FIȚI LEGAT DE ACESTI TERMENI. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE, ATUNCI NU AVEȚI DREPT DE A ACCESA SAU DE A UTILIZA SERVICIILE.

Dacă acceptați sau sunteți de acord cu acești Termeni în numele unei companii sau al unei alte entități juridice, declarați și garantați că aveți autoritatea de a obliga acea companie sau altă entitate juridică să respecte acești Termeni și, în acest caz, termenul „dvs.” se va referi și se va aplica acelei companii sau persoane juridice respective.

Modificări ale acestor Termeni

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean își rezervă dreptul, la discreția sa, de a modifica, întrerupe sau rezilia Serviciile sau de a modifica acești Termeni, în orice moment și fără notificare prealabilă. Vom actualiza „Data ultimei actualizări” conform celei mai recente actualizări. Continuând să accesați sau să utilizați Serviciile după ce am postat o modificare asupra Serviciilor sau v-am comunicat o notificare cu privire la o modificare, indicați că sunteți de acord să respectați Termenii modificați. Dacă Termenii modificați nu sunt acceptabili pentru dvs., singura dvs. soluție este de a înceta utilizarea Serviciilor. Vă încurajăm să reveniți în mod regulat pentru a examina acești Termeni.

Modificări ale Serviciilor

Ne rezervăm dreptul de a schimba adresa URL, de a modifica sau de a întrerupe și de a restricționa sau bloca accesul la Servicii fără notificare. Putem modifica sau elimina orice Operă de Artă Originală (așa cum este definită mai jos), Opere Digitală (așa cum este definită mai jos) / Conținut Ruxandra Mocean (așa cum este definit mai jos) din Servicii în orice moment, fără notificare.

Ocazional, pot exista informații despre Servicii care conțin erori de tipar, inexactități sau omisiuni. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații în cazul în care aceste informații despre Servicii sunt inexacte în orice moment, fără notificare prealabilă. Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Servicii, cu excepția cazului în care este cerut de legile, reglementările sau statutele locale, statale, federale sau internaționale aplicabile. Nicio dată specificată de actualizare sau de reîmprospătare aplicată Serviciilor nu trebuie luată pentru a indica faptul că toate informațiile despre Servicii au fost modificate sau actualizate.

Confidențialitate

Consultați Politica de confidențialitate Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean la www.ruxandramocean.com/privacy pentru informații și notificări referitoare la colectarea și utilizarea de către Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean a informațiilor dumneavoastră personale.

Termenii și condițiile cumpărătorului

Achiziții de opere de artă originale

Când achiziționați orice opera de artă originală prin intermediul Serviciilor, achiziționați opera de la Ruxandra Mocean. Prețurile pentru operele de artă originale vor fi cele specificate în lista aplicabilă. Recunoașteți că prețurile nu includ taxele de transport și manipulare (cu excepția cazului în care sunt indicate în mod specific pe Site) sau Taxele aplicabile (definite mai jos), inclusiv TVA, dacă este cazul, pentru care sunteți responsabil și care vor fi identificate separat pe chitanța dumneavoastră. Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean și/sau furnizorii săi de servicii terți vor colecta informațiile dvs. de facturare și expediere și vă vor procesa plata. Anumite opere de artă originale (inclusiv, dar fără a se limita la, lucrări și sculpturi supradimensionate) pot necesita taxe suplimentare de transport și manipulare și aranjamente speciale. Membrul identificat pe lista operei de artă originale vă va expedia direct opera achiziționată. Termenii și condițiile Politicii de returnare a Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean, actuală, se aplică oricăror opere de artă originale pe care le achiziționați prin intermediul Serviciilor. Atunci când achiziționați opere de artă originale prin vânzări online (altele decât prin intermediul Serviciilor), astfel de achiziții vor fi supuse termenilor și condițiilor canalelor de vânzări online aplicabile care vă vor fi prezentate în momentul achiziției.

Achiziții de lucrări tipărite

În calitate de membru, puteți achiziționa lucrări tipărite care sunt enumerate de Spirit and Arts LLC în Servicii. Prețurile pentru lucrările tipărite vor fi cele specificate în lista aplicabilă. Recunoașteți că prețurile nu includ taxele de transport și manipulare sau Taxele aplicabile (definite mai jos), inclusiv TVA, dacă este cazul, pentru care sunteți responsabil și care vor fi identificate separat pe chitanța dumneavoastră. Când achiziționați lucrări tipărite prin intermediul Serviciilor, Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean și furnizorii săi de servicii terți vor colecta informațiile dvs. de facturare și expediere, plata dvs. va fi procesată, lucrările tipărite vă vor fi expediate direct. Termenii și condițiile Politicii de retur a lui Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean, actuala atunci, se aplică oricăror lucrări tipărite pe care le achiziționați prin intermediul Serviciilor. Atunci când achiziționați Lucrări tipărite prin Vânzări online (altele decât prin intermediul Serviciilor) și Vânzări offline, astfel de achiziții vor fi supuse termenilor și condițiilor canalelor de vânzări online și vânzări offline aplicabile, care vă vor fi prezentate în momentul achiziției.

Anulări de comenzi

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean își rezervă dreptul de a anula orice comandă pentru o Operă de artă originală sau o lucrare tipărită plasată prin intermediul Serviciilor, dacă Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean stabilește, la discreția sa rezonabilă, că articolul are un preț greșit, din stoc, întrerupt sau indisponibil în alt mod la prețul afișat prin Servicii. Dacă Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean anulează o comandă plasată prin intermediul Serviciilor, Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean vă va trimite un e-mail de confirmare a acestei anulări și nu veți fi taxat pentru comanda dumneavoastră.

Rambursări

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean nu are o politică de rambursare. Ne asumăm întreaga responsabilitate de a furniza toate informațiile necesare înainte de orice achiziție. Odată ce opera de artă este achiziționată și expediată, aceasta nu poate fi returnată și banii nu vor fi rambursați.

Transport

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean folosește parteneri terți pentru expediere. Costurile vor depinde de locația cumpărătorului. Spirit and Arts/ Ruxandra Mocean nu poate fi făcută răspunzătoare pentru orice daune apărute ca urmare a manipulării defectuoase din partea companiei de transport și orice pretenții trebuie să fie transmise terțului respectiv.

Condiții pentru cumpărători

Impozite

Toate prețurile, comisioanele, taxele și alte sume la care se face referire în acești Termeni, inclusiv orice prețuri, comisioane și taxe stabilite în Servicii, sunt menționate în Dirham din Emiratele Arabe Unite și nu includ taxes au impozite („TVA”), bunuri și servicii („GST”) sau taxe similare sau impozite reținute la sursă sau orice vamă, taxe sau tarife care pot fi stabilite de orice autoritate fiscală guvernamentală sau care sunt plătibile în alt mod conform legislației în vigoare cu privire la tranzacțiile de cumpărare, vânzare și licențiere prevăzute mai jos. (colectiv, „Taxe”).Impozite”).

În calitate de cumpărător, recunoașteți că taxele, inclusiv TVA, vor fi adăugate la sumele percepute, atunci când este necesar sau atunci când este permis să facă acest lucru. Fiecare parte va fi responsabilă pentru respectarea oricăror și a tuturor obligațiilor care îi revin în temeiul legislației în vigoare cu privire la colectarea și plata oricăror taxe, inclusiv TVA. Fiecare parte va coopera cu cealaltă parte și va furniza celeilalte părți orice documentație scrisă obișnuită sau formulare cerute în temeiul legislației în vigoare pentru a permite celeilalte părți să respecte astfel de obligații sau să își exercite orice drepturi disponibile conform legislației în vigoare pentru a minimiza sau a se califica pentru o scutire de la orice astfel de obligații.

 

Culoare

Înțelegeți și sunteți de acord că Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a afișa cu acuratețe culorile operelor de artă originale, lucrărilor digitale și lucrărilor tipărite prin intermediul Serviciilor. Cu toate acestea, deoarece monitoarele de computer individuale pot afișa culorile diferit, Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean nu este responsabilă pentru acuratețea culorilor oricărei Opere de artă originale, lucrări digitale sau lucrări tipărite afișate în Servicii și își declină orice răspundere în acest sens.

Interdictii generale

Sunteți de acord să nu faceți niciuna dintre următoarele:

 • Utilizați, afișați, oglindiți sau încadrați Serviciile sau orice element individual din cadrul Serviciilor, Spirit and Arts LLC/numele Ruxandra Mocean, orice marcă comercială Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean, logo sau alte informații de proprietate sau aspectul și designul oricărei pagini sau formularul continut pe o pagina, fara acordul scris expres al Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean;
 • Accesați, modificați sau utilizați zonele non-publice ale Serviciilor, sistemele sau rețeaua de computere Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau sistemele tehnice de livrare ale furnizorilor Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean;
 • Încercați să sondați, să scanați sau să testați vulnerabilitatea oricărui sistem sau rețea Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau să încălcați orice măsuri de securitate sau de autentificare;
 • Evitați, ocoliți, eliminați, dezactivați, deteriorați, decriptați sau ocoliți în alt mod orice măsură tehnologică implementată de Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean sau de oricare dintre furnizorii Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean sau orice altă terță parte (inclusiv un alt utilizator) pentru a proteja Serviciile , Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean Conținut sau Conținut de membru;
 • Încercați să accesați sau să căutați Servicii, Conținutul Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean sau Conținutul membrilor sau să descărcați Conținutul Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean sau Conținutul membrilor din Servicii prin utilizarea oricărui motor, software, instrument, agent, dispozitiv sau mecanism (inclusiv păianjeni, roboți, crawler-uri, instrumente de extragere a datelor sau altele asemenea) altele decât software-ul și/sau agenții de căutare furnizați de Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau alte browsere web terțe disponibile în general;
 • Trimiteți orice publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, e-mail, mesaje nedorite, spam, scrisori în lanț sau altă formă de solicitare;
 • Utilizați orice meta-etichete sau alt text sau metadate ascunse care utilizează o marcă comercială Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean, adresa URL a siglei sau numele produsului fără acordul expres scris al Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean;
 • Utilizați Conținutul Services, Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean pentru orice scop comercial sau în beneficiul oricărei terțe părți în orice mod care nu este permis altfel de acești Termeni;
 • Falsificați orice antet de pachet TCP/IP sau orice parte a informațiilor din antet în orice postare de e-mail sau grup de știri sau utilizați în orice fel Conținutul Services, Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau Conținutul membrilor pentru a trimite informații modificate, înșelătoare sau false de identificare a sursei;
 • Încercați să descifrați, să decompilați, să dezasamblați sau să faceți inginerie inversă a oricărui software utilizat pentru a furniza Serviciile, Conținutul Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau Conținutul membrilor;
 • să interfereati cu sau să încercati să interfereati cu accesul oricărui utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, supraîncărcarea, inundarea, spam-ul sau bombardarea prin e-mail a Serviciilor;
 • Colectați sau stocați orice informații de identificare personală din Servicii de la alți utilizatori ai Serviciilor fără permisiunea lor expresă;
 • Uzurpare identitatea sau denaturarea afilierii tale cu orice persoană sau entitate;
 • Încălcarea oricărei legi sau reglementări aplicabile; sau
 • Încurajarea sau permiterea oricărei alte persoane să facă oricare dintre cele de mai sus

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean va avea dreptul de a investiga și urmări penal încălcările oricăreia dintre cele de mai sus în cea mai mare măsură a legii. Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean poate implica și coopera cu autoritățile de aplicare a legii în urmărirea penală a utilizatorilor care încalcă acești Termeni.

 • În plus față de prețul convenit, costuri suplimentare, cum ar fi transportul, taxele vamale și taxele, inclusiv TVA, pot fi aplicate ulterior. Toate aceste costuri vor fi comunicate în mod clar cumpărătorilor înainte de a încasa plata.
 • După ce ați confirmat că doriți să continuați, va trebui să furnizați informațiile de plată înainte de a vă procesa achiziția.
 • Dacă oferta dvs. este refuzată de proprietarul operei de artă, sunteți de acord ca un curator să vă contacteze pentru a vă anunța și pentru a vă ajuta să găsiți lucrări similare sau pentru a facilita un comision de la același artist.
 • Nu puteți aplica reduceri promoționale ofertei dvs.

Spirit and Arts LLC/ Proprietatea intelectuală a Ruxandrei Mocean

Serviciile și conținutul Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean, inclusiv toate lucrările de artă publicate, sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi ale Emiratelor Arabe Unite și ale tuturor țărilor care aderă la Convenția de la Berna. Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean deține în exclusivitate toate drepturile, titlurile și interesele în și pentru Servicii și Conținutul Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală asociate. Nu veți elimina, modifica sau ascunde niciun drept de autor, marcă comercială, marcă de serviciu sau alte notificări privind drepturile de proprietate încorporate în sau care însoțesc Serviciile sau Conținutul Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean.

Politica drepturilor de autor

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean respectă legea drepturilor de autor și se așteaptă ca utilizatorii săi să facă același lucru. Politica Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean este de a lua măsurile legale corespunzătoare împotriva oricui încalcă sau se crede că încalcă în mod repetat drepturile deținătorilor de drepturi de autor.

Legături

Serviciile pot conține link-uri către site-uri web sau resurse ale terților. Recunoașteți și sunteți de acord că Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru: (i) disponibilitatea sau acuratețea unor astfel de site-uri web sau resurse; sau (ii) conținutul, produsele sau serviciile de pe sau disponibile de pe astfel de site-uri web sau resurse. Legăturile către astfel de site-uri web sau resurse nu implică nicio aprobare din partea Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean a unor astfel de site-uri web sau resurse sau a conținutului, produselor sau serviciilor disponibile de pe astfel de site-uri web sau resurse. Recunoașteți responsabilitatea exclusivă și vă asumați toate riscurile care decurg din utilizarea oricăror astfel de site-uri web sau resurse.

Servicii și aplicații mobile

Servicii mobile” înseamnă anumite programe software și servicii care sunt disponibile prin intermediul unui dispozitiv mobil, inclusiv: (i) capacitatea de a încărca date în Servicii prin intermediul unui dispozitiv mobil; (ii) capacitatea de a utiliza Serviciile de pe un dispozitiv mobil; și (iii) capacitatea de a accesa anumite funcții printr-o Aplicație mobilă descărcată din Servicii și instalată pe un dispozitiv mobil.

Operatori wireless. În măsura în care accesați Serviciile mobile printr-un dispozitiv mobil, se pot aplica taxele standard ale operatorului dvs. de telefonie mobilă, tarifele de date și alte taxe. În plus, descărcarea, instalarea sau utilizarea anumitor Servicii mobile pot fi interzise sau restricționate de operatorul dvs. și nu toate Serviciile mobile pot funcționa cu toți operatorii sau dispozitivele.

Notificări și Mesaje. Prin utilizarea Serviciilor mobile, sunteți de acord că putem comunica cu dumneavoastră cu privire la Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean și alte entități prin SMS, MMS, mesaj text sau alte mijloace electronice către dispozitivul dumneavoastră mobil în scopul furnizării serviciului aplicabil și că anumite informații despre utilizarea de către dvs. a Serviciilor mobile ne pot fi comunicate. În cazul în care schimbați sau dezactivați numărul dvs. de telefon mobil, sunteți de acord să actualizați prompt informațiile contului dvs. pentru a vă asigura că mesajele dvs. nu sunt trimise persoanei care obține numărul dvs. vechi. În cazul în care nu reușiți să respectați obligația de a actualiza prompt informațiile contului dvs. atunci când schimbați sau dezactivați numărul dvs. de telefon mobil, acceptați întreaga responsabilitate pentru oricare dintre mesajele dvs., care este posibil să nu fie livrate sau să fie trimise persoanei care achiziționează vechiul număr al Dvs.

Taxe

Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean își rezervă dreptul de a percepe în orice moment taxe pentru accesul la Servicii sau la orice parte a acestora. Cu toate acestea, în niciun caz nu veți fi taxat pentru accesul la Servicii decât dacă obținem acordul dumneavoastră prealabil de a plăti astfel de taxe. Vă puteți anula contul în orice moment. Sunteți de acord să plătiți toate taxele care pot fi suportate de dvs. sau în numele dumneavoastră prin intermediul Serviciilor, la prețul (prețurile) în vigoare atunci când aceste taxe sunt suportate. În plus, rămâneți responsabil pentru toate taxele, inclusiv TVA, care ar putea fi aplicabile achizițiilor dvs. și sunteți de acord că aceste taxe, inclusiv TVA, dacă există, nu sunt responsabilitatea noastră.

Plăți

Dacă doriți să achiziționați o operă de artă originală sau o operă tipărită sau orice alt produs sau serviciu prin intermediul Serviciilor, vi se poate solicita de către noi sau reprezentantul nostru desemnat să furnizați anumite informații relevante pentru achiziția dvs., inclusiv, fără limitare, numărul cardului de credit , data expirării, adresa de facturare, codul de TVA și informațiile de expediere. DECLARAȚI ȘI GARANTAȚI CĂ AVEȚI DREPTUL LEGAL DE A UTILIZA ORICE CARD(E) DE CREDIT SAU ALTE MIJLOACE DE PLATĂ UTILIZATE DE DVS. SAU PRIN CONTUL DVS. PENTRU ORICE ACEPTĂ CUMPĂRARE. Recunoașteți că orice astfel de informații vor fi tratate de noi în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Ne acordați dreptul de a furniza astfel de informații unor terți pentru a facilita finalizarea tranzacțiilor inițiate de dumneavoastră sau în numele dumneavoastră prin intermediul Serviciilor. Verificarea informațiilor poate fi necesară înainte de acceptarea oricărei comenzi prin intermediul Serviciilor.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, cu sau fără notificare prealabilă, de a: modifica descrierile sau referințele la opere de artă, produse, abonamente, software sau servicii; limitați cantitatea disponibilă de lucrări de artă, produse, abonamente, software sau servicii; onora sau refuza să onoreze orice cupon, cod cupon, cod promoțional sau alte promoții similare; și/sau refuza să ofere oricărui utilizator al Serviciilor orice produse, abonamente, software sau servicii. Putem modifica orice puncte, recompense sau termeni care guvernează utilizarea lor, la discreția noastră, iar astfel de modificări pot face punctele sau recompensele mai mult sau mai puțin comune, valoroase, eficiente sau funcționale.

Despăgubire

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să considerați Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean drept inofensiva față de și împotriva oricăror pretenții, răspunderi, daune, pierderi și cheltuieli, inclusiv, fără limitare, taxe legale și contabile rezonabile, care decurg din sau în orice mod legat de accesul sau utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor, a Conținutului Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau a Conținutului de membru sau încălcarea de către dumneavoastră a acestor Termeni.

Limitare a răspunderii

Recunoașteți și sunteți de acord că, în măsura maximă permisă de lege, întregul risc care decurge din accesul și utilizarea de către dvs. la Servicii, Spirit and Arts LLC/Conținut Ruxandra Mocean rămâne cu dvs. Nici Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean și nicio altă parte implicată în crearea, producerea sau furnizarea Serviciilor, Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean Content nu va fi răspunzătoare pentru orice daune incidentale, speciale, exemplare sau consecutive, inclusiv pierderi de profit, pierderi de date sau pierderi de bunăvoință, întrerupere a serviciului, deteriorare a computerului sau defecțiune a sistemului sau costul produselor sau serviciilor de înlocuire sau pentru orice daune pentru vătămări personale sau corporale sau suferință emoțională care decurg din sau în legătură cu acești Termeni sau din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciile, Conținutul Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau Conținutul membrilor, sau din orice comunicări, interacțiuni sau întâlniri cu alți Membri sau utilizatori ai Serviciilor sau alte persoane cu care comunicați sau interacționați ca urmare a utilizării dvs. a Serviciilor, indiferent dacă se bazează pe garanție, contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere pentru produse sau orice altă teorie juridică și indiferent dacă Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean a fost informată sau nu cu privire la posibilitatea unei astfel de daune, chiar dacă se constată că un remediu limitat prevăzut în prezentul document nu a îndeplinit scopul său esențial.

Notificări privind drepturile de proprietate

Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, siglele, denumirile comerciale și orice alte denumiri de proprietate ale Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean utilizate aici sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean sau ale licențiatorilor săi. Orice alte mărci comerciale, mărci de servicii, logo-uri, nume comerciale și orice alte denumiri de proprietate sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale părților respective.

SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acești Termeni vor fi guvernați de legile Emiratelor Arabe Unite, fără a ține cont de prevederile privind conflictul de legi. Dvs. și noi suntem de acord în mod expres că orice reclamație sau dispută trebuie soluționată exclusiv de o instanță sau de arbitraj de stat sau federală cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Rezoluție informală

Scopul nostru este ca Serviciile să corespundă așteptărilor dumneavoastră și să ofere servicii excelente. Cu toate acestea, pot exista situații în care simțiți că am făcut o greșeală sau v-am lăsat dezamăgit(a) într-un fel. În aceste cazuri, ne angajăm să lucrăm cu dumneavoastră pentru a ajunge la o rezoluție rezonabilă care să vă satisfacă; cu toate acestea, putem face acest lucru numai dacă cunoaștem și înțelegem preocuparea dvs. Prin urmare, pentru orice problemă sau dispută pe care o puteți avea cu noi, luați la cunoștință și sunteți de acord că, ca problemă inițială, ne veți trimite un e-mail la contact@ruxandramocean.com pentru a ne descrie natura plângerii sau a nemulțumirii dumneavoastră. Acest lucru ar trebui să conducă la soluționare, dar dacă, dintr-un motiv oarecare, problema sau disputa dvs. nu este rezolvată în mod satisfăcător în termen de treizeci (30) de zile de la primirea descrierii dvs. scrise a acesteia, sunteți de acord cu dispozițiile suplimentare de soluționare a litigiilor de mai jos. În măsura permisă de legea aplicabilă, procesul informal de rezoluție descris în acest paragraf este o condiție prealabilă pentru a continua orice alt proces, așa că nu uitați să ne contactați mai întâi.

Renunțare la acțiunea colectivă

ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, NICIUN ARBITRAJ SAU ALTĂ PRETENȚIE ÎN ACESTE CONDIȚII NU VA FI LEGĂTĂ LA ORICE ALT ARBITRAJ SAU PRETENTIE, INCLUSIV ORICE ARBITRAJ SAU PRETENTIE CARE IMPLICA ORICE ALT UTILIZATOR ACTUAL SAU FOST, AL SERVICIULUI SI NU VOR FI PERMISE PROCEDURI DE ARBITRAJ DE CLASĂ, COLECTIV ȘI/SAU REPREZENTATIV. În cazul în care această RENUNȚARE LA ACȚIUNEA CLASALĂ este considerată inaplicabilă în ceea ce privește orice cerere particulară supusă arbitrajului, atunci acea revendicare nu va continua în arbitraj, ci mai degrabă va fi soluționată de o instanță de jurisdicție competentă. Dacă se întâmplă acest lucru, totuși, prezentul Acord de arbitraj și această renunțare la acțiunea colectivă vor fi totuși pe deplin aplicabile în ceea ce privește toate celelalte revendicări, care trebuie soluționate în arbitraj pe bază individuală.

Utilizatori din alte jurisdicții

>Limitation of Actions

You and we agree that regardless of any statute or law to the contrary, any claim of cause of action arising from or relating to use of the Services, or these Terms must be filed within one (1) year after such claim or cause of action arose, or will be forever barred.

Utilizatori din alte jurisdicții

Serviciile sunt controlate și operate de Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean din Emiratele Arabe Unite. Nu declarăm și nu garantăm că Serviciile, sau orice parte a acestora, sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare într-o anumită jurisdicție. Cei care aleg să acceseze Serviciile, o fac din proprie inițiativă și pe propriul risc și sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor, regulilor și reglementărilor locale. De asemenea, sunteți supus controalelor la export din Emiratele Arabe Unite în legătură cu utilizarea Serviciilor și sunteți responsabil pentru orice încălcare a acestor controale, inclusiv, fără limitare, orice embargouri din Emiratele Arabe Unite sau alte reguli și reglementări federale care restricționează exporturile. Putem limita disponibilitatea Serviciilor, în întregime sau parțial, la orice persoană, zonă geografică sau jurisdicție pe care o alegem, în orice moment și la discreția noastră.

Întregul acord

Acești Termeni constituie întreaga înțelegere și acord exclusiv între Spirit și Arts LLC/Ruxandra Mocean și dvs. cu privire la Servicii, iar acești Termeni înlocuiesc toate înțelegerile sau acordurile anterioare orale sau scrise dintre Spirit și Arts LLC/Ruxandra Mocean și dvs. cu privire la Serviciile.

Misiune

Nu puteți cesiona sau transfera acești Termeni, prin aplicarea legii sau în alt mod, fără acordul prealabil scris al Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean. Orice încercare a dumneavoastră de a atribui sau transfera acești Termeni, fără un astfel de consimțământ, va fi nulă și fără efect. Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean poate atribui sau transfera acești Termeni, la discreția sa, fără restricții. Sub rezerva celor de mai sus, acești Termeni vor fi obligatorii și se vor aplica în beneficiul părților, al succesorilor acestora și al cesionaților autorizați.

Notificări

Orice notificări sau alte comunicări permise în conformitate cu prezentul, inclusiv cele referitoare la modificări ale acestor Termeni, vor fi în scris și transmise: (i) by Spirit and Arts LLC/ Ruxandra Mocean via email (in each case to the address that you provide) or (ii) prin postare în Servicii. Pentru notificările făcute prin e-mail, data primirii va fi considerată data la care acea notificare este transmisă.

General

Eșecul Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va constitui o renunțare la aplicarea ulterioară a acelui drept sau prevedere. Renunțarea la orice astfel de drept sau prevedere va intra în vigoare numai dacă este în scris și semnată de un reprezentant autorizat corespunzător al Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni, exercitarea de către oricare dintre părți a oricăreia dintre remediile sale în temeiul acestor Termeni va fi fără a aduce atingere celorlalte căi de atac prevăzute de acești Termeni sau în alt mod. Dacă, din orice motiv, o instanță de jurisdicție competentă consideră că vreo prevedere a acestor Termeni este invalidă sau inaplicabilă, acea prevedere va fi aplicată în măsura maximă permisă, iar celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare.

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să contactați Spirit and Arts LLC/Ruxandra Mocean

la contact@ruxandramocean.com..

 

Politica noastră de confidențialitate

Ultima actualizare:17 iunie 2022

Această politică de confidențialitate („Politica de confidențialitate”) descrie modul în care informațiile și datele sunt colectate de la dvs. atunci când utilizați acest site web online, site web mobil, serviciu digital sau orice produse, servicii, site-uri, caracteristici sau funcționalități conexe (fiecare unServiciu”, în mod colectiv, „Serviciile”) care fac legătura cu această Politică de confidențialitate și cum Spirit and Arts LLC., inclusiv filialele sale. (“Spirit and Arts LLC”, “noi”, “noi” sau „nostru”), utilizează, partajează și gestionează informațiile și datele dumneavoastră. Prin utilizarea oricăruia dintre Servicii, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea, prelucrarea și partajarea informațiilor dumneavoastră, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate.

 1. Principiile noastre de confidențialitate

Ne angajăm să vă recunoaștem și să vă respectăm drepturile de confidențialitate, ținându-vă informat și prelucrând și protejând datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor („Legile privind protecția datelor”).

Dacă vă aflați în afara Emiratelor Arabe Unite și alegeți să utilizați Serviciile sau să ne furnizați informațiile dvs., datele dumneavoastră pot fi transferate, procesate și menținute pe servere, baze de date sau facilități de stocare în cloud situate în Emiratele Arabe Unite. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor reprezintă consimțământul și acordul dumneavoastră cu privire la aceste practici. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie transferate sau procesate sau menținute în Emiratele Arabe Unite, nu trebuie să utilizați Serviciile.

 1. Informații pe care le colectăm de la dvs

Datele contului pe care ni le furnizați în mod direct și voluntar. Este posibil să colectăm și să procesăm unele sau toate informațiile următoare pe care ni le puneți la dispoziție dacă vă înregistrați, descărcați sau utilizați Serviciile, cum ar fi:

 • Nume
 • Adresa de e-mail
 • Adresa postala
 • Număr de telefon
 • Interese
 • Nume de utilizator
 • Parola
 • Alte informații de înregistrare
 • Asistență pentru clienți sau Informații tehnice pe care le furnizați atunci când ne contactați cu întrebări despre utilizarea Serviciilor
 • Detalii despre tranzacțiile pe care le efectuați prin Servicii, achizițiile dvs. și onorarea comenzilor pe care vi le oferim
 • Alte informații pe care ni le puteți furniza prin promoții sau sondaje

Datele de utilizare pe care le colectăm automat de la dvs. pe lângă informațiile pe care ni le furnizați, Serviciile pot colecta și prelucra automat date suplimentare, aceste date pot include:

 • Date de înregistrare a dispozitivului (de exemplu, tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizați, dispozitivul unic al dispozitivului dvs. mobil sau ID-ul de publicitate, adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser)
 • Setări dispozitiv(de exemplu, preferința de limbă)
 • Operator de telefonie mobilă
 • Informații despre modul în care utilizați Serviciile (de exemplu, de câte ori utilizați Serviciile în fiecare zi)
 • Adresele URL solicitate și de referință
 • Date de locație colectate prin Dispozitivul dvs. (inclusiv, de exemplu, date precise despre locație, cum ar fi informații despre GPS și WiFi)
 • Informații colectate prin cookie-uri și alte tehnologii de urmărire, inclusiv, dar fără a se limita la, adresadvs. IP și numele de domeniu, versiunea browserului și sistemul de operare, datele de trafic, datele despre locație, jurnalele web și alte date de comunicare și resursele pe care le accesați
 1. Cum folosim informațiile dvs

Furnizarea serviciilor, îmbunătățirea serviciilor, furnizarea de asistență și comunicarea cu dvs. Noi și furnizorii noștri de servicii putem folosi datele pe care le furnizați sau care sunt colectate prin intermediul Serviciilor pentru a opera și îmbunătăți Serviciile, celelalte site-uri, aplicații, produse și servicii ale noastre, pentru a vă contacta din când în când pentru a vă oferi informații și notificări importante. referitoare la Servicii și pentru a îndeplini obligațiile care decurg din orice acord între dvs. și noi.

Baze legale:executarea contractului, interese legitime (pentru a corespunde cu dvs., pentru a ne permite să vă oferim Serviciile și să îmbunătățim Serviciile)

Furnizarea de materiale de marketing și promovare. Noi și furnizorii noștri de servicii putem folosi datele pe care le furnizați sau care sunt colectate prin intermediul Serviciilor pentru a vă oferi actualizări, oferte și promoții, acolo unde ați ales să le primiți. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a vă comercializa produsele și serviciile proprii și ale partenerilor noștri de afaceri selectați prin e-mail și, acolo unde este cerut de lege, vă vom cere consimțământul în momentul în care colectăm datele dumneavoastră pentru a efectua oricare dintre aceste tipuri de acțiuni de marketing. Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea de comunicări de marketing de la noi prin e-mail, vă rugăm să urmați instrucțiunile conținute în fiecare e-mail pe care îl primiți de la noi, care descrie cum vă puteți dezabona de la primirea altor comunicări de marketing de la noi.

Publicitate și conținut și linkuri ale terților. Serviciile pot fi susținute prin publicitate și putem colabora cu agenții de publicitate și rețele de publicitate pentru a oferi publicitate prin intermediul Serviciilor. Putem oferi acestor agenți de publicitate și rețele de publicitate capacitatea de a colecta date despre modul în care interacționați cu Serviciile și, dacă este cazul, dispozitivul dvs. mobil. Aceste date pot include dispozitivul unic sau identificatorul de publicitate asociat cu dispozitivul dvs. și datele dvs. precise privind locația, pentru a ajuta la analiza și difuzarea reclamelor direcționate pe Servicii și în alte părți (inclusiv site-uri și aplicații terțe). Acești agenți de publicitate, rețele de publicitate și alte terțe părți pot folosi cookie-uri, pixeli și semnalizatoare web pentru a urmări acțiunile utilizatorilor online de-a lungul timpului și pe diferite site-uri web sau platforme pentru a livra reclame electronice țintite unui utilizator individual. Nu avem acces sau control asupra cookie-urilor, pixelilor sau semnalizatoarelor web pe care partenerii terți le pot folosi.

În plus, Serviciile pot include conținut de la o terță parte și link-uri către alte site-uri web ale terților. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri web ale terților. Sunteți încurajat să examinați politicile de confidențialitate ale diferitelor site-uri web pe care le vizitați.

Dacă accesați Serviciile printr-un browser, browserul dumneavoastră vă poate permite să ajustați setările browserului, astfel încât solicitările „Nu urmăriți” să fie trimise către site-urile web pe care le vizitați. Cu toate acestea, nu vom dezactiva tehnologia de urmărire care ar putea fi activă pe Servicii ca răspuns la orice solicitări de Nu urmărire pe care le primim din browserul dumneavoastră. Vă puteți modifica preferințele de confidențialitate cu privire la utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii similare prin intermediul browserului dumneavoastră. Puteți seta browserul să accepte toate modulele cookie, să blocheze anumite module cookie, să solicite acordul nostru înainte ca un cookie să fie plasat în browser sau să blocheze toate modulele cookie. Blocarea tuturor modulelor cookie va afecta experiența dvs. online și vă poate împiedica să vă bucurați de funcțiile complete oferite prin Servicii.

Puteți renunța la colectarea, utilizarea și transferul de date precise privind locația în scopuri de publicitate bazată pe locație, utilizând comenzile serviciilor de localizare din setările dispozitivului dvs. mobil.

Baze legale: consimțământ, interes legitim în cazul în care consimțământul nu este necesar (pentru a ne permite să vă oferim o experiență legată de interesele dvs.)

Servicii de analiză. De asemenea, putem colabora cu companii de analiză terțe pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care sunt utilizate Serviciile, cum ar fi colectarea datelor, raportarea, măsurarea răspunsului la reclame, analiza site-urilor web și a aplicațiilor mobile și pentru a ajuta la livrarea mesajelor și reclamelor de marketing relevante.

Putem folosi Google Analytics, un serviciu de analiză furnizat de Google sau de alți furnizori terți de servicii de analiză („Servicii de analiză”) pentru a colecta informații despre utilizarea de cătredvs. a Serviciilor. Aceste Servicii de analiză pot colecta informații despre conținutul pe care îl vizualizați și despre informații despre sistem și informații geografice. Informațiile generate de Serviciile de analiză despre utilizarea de către dvs. a Serviciilor vor fi transmise și stocate de către Serviciile de analiză. Informațiile colectate de Serviciile de analiză ne permit să analizăm utilizarea de către dvs. a Serviciilor.

Vă încurajăm să revizuiți setările dispozitivului și ale Serviciilor pentru a vă asigura că sunt în concordanță cu preferințele dvs., inclusiv în ceea ce privește colectarea și utilizarea informațiilor. Este posibil să puteți opri colectarea ulterioară a anumitor date de către Servicii prin actualizarea setărilor aplicabile dispozitivului sau puteți dezinstala Serviciile. În plus, puteți alege să nu vă partajați detaliile locației ajustând setările serviciilor de localizare ale dispozitivului dvs. mobil. Pentru instrucțiuni despre modificarea setărilor relevante, vă rugăm să contactați furnizorul de servicii/operatorul sau producătorul dispozitivului.

Baze legale: interes legitim în cazul în care consimțământul nu este necesar (pentru a ne permite să vă oferim o experiență relevantă pentru interesele dvs.)

Procesari de achiziții și plăți. Dacă efectuați o achiziție prin intermediul Serviciilor, este posibil să puteți plăti folosind un serviciu de plată printr-o terță parte, cum ar fi Stripe, PayPal, Apple Pay, Amazon Pay sau alte servicii de plată terță parte. Toate informațiile colectate de aceste servicii de plată terță parte în scopul procesării plăților dumneavoastră nu sunt disponibile pentru noi, cu excepția cazului în care ne-ați furnizat altfel aceste informații în legătură cu utilizarea Serviciilor. Informațiile colectate de la dumneavoastră de către aceste servicii de plată terță parte sunt guvernate de politica de confidențialitate a serviciului de plată terță parte aplicabilă. Ar trebui să examinați politica de confidențialitate aplicabilă înainte de a trimite orice informații către serviciul de plată terță parte aplicabil.

Baze legale: consimțământ, interese legitime (pentru a ne permite să ne îndeplinim obligațiile și să vă oferim Serviciile); executarea contractului

Promoții, loterie și concursuri. Din când în când, putem găzdui o promoție, tombole sau conținut pe Servicii. Vi se poate cere să furnizați informații personale sau să permiteți transferul informațiilor dumneavoastră personale către o terță parte în legătură cu o astfel de promovare, tombolă sau conținut. Părțile cărora li se aplică politica de confidențialitate vor fi dezvăluite în momentul colectării sau transferului și veți avea posibilitatea de a alege dacă doriți sau nu să permiteți un astfel de transfer sau colectare de informații către o terță parte.

Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea de comunicări de marketing de la noi prin e-mail, vă rugăm să urmați instrucțiunile conținute în fiecare e-mail pe care îl primiți de la noi, care descrie cum vă puteți dezabona de la primirea altor comunicări de marketing de la noi. Dacă sunteți un utilizator înregistrat, puteți, de asemenea, să vă ajustați setările de e-mail conectându-vă la cont și ajustând setările contului.

Baze legale:consimțământ, interese legitime în care consimțământul nu este necesar (pentru a vă ține la curent cu noutățile legate de produsele și serviciile noastre)

 1. Cum sunt partajate informațiile dvs. cu terțe părți

Este posibil să împărtășim informațiile pe care le furnizați sau pe care le colectăm în anumite circumstanțe, după cum urmează:

Cu agenții de publicitate. Putem împărtăși informațiile dvs. cu agenții de publicitate, rețelele de publicitate terță parte și companiile de analiză care le pot folosi pentru a vă oferi reclame direcționate pe Servicii sau pe site-uri web ale terților sau agenți de publicitate. În mod similar, acești agenți de publicitate ne pot împărtăși informații despre dvs. pe care le-au adunat sau dobândit în mod independent. De asemenea, putem partaja versiuni criptate ale informațiilor pe care le-am colectat pentru a le permite partenerilor noștri de publicitate să efectueze analize de date sau pentru utilizare legată de publicitate.

Cu afiliații companiei noastre. Putem împărtăși informațiile dumneavoastră cu membrii familiei corporative Spirit and Arts LLC pentru a furniza conținut și servicii comune (cum ar fi înregistrarea, tranzacțiile și asistența pentru clienți) sau pentru a vă îmbunătăți experiența cu Serviciile, produsele și alte servicii.

Cu programele noastre de parteneri. Dacă sunteți direcționat către Servicii printr-o terță parte, este posibil să împărtășim anumite informații cu acea terță parte, care pot include informații precum numele, e-mailul și valoarea achiziției, în funcție de tipul de relație sau de Serviciile utilizate.

Pentru campanii de marketing. Din când în când, putem dezvălui anumite informații (nume, adresă poștală și informații tranzacționale nesensibile, cum ar fi istoricul dvs. de achiziții, sumele plătite și produsele comandate) companiilor de marketing în scopuri comerciale sau de închiriere. Dacă preferați să renunțați la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale de către companiile de marketing în scopuri comerciale sau de închiriere, vă rugăm să ne anunțați la contact@ruxandramocean.com.

Cu furnizorii noștri de servicii. Este posibil să împărtășim informațiile dumneavoastră cu furnizorii noștri de servicii care lucrează în numele nostru. De exemplu, acești furnizori de servicii se pot ocupa de procesarea plăților sau a cardurilor de credit, gestionarea datelor, punerea în comun sau agregarea datelor clienților, administrarea funcțiilor, distribuția de e-mail, cercetarea de piață, analiza informațiilor și gestionarea promoțiilor. Acești furnizori de servicii vor avea acces numai la informațiile necesare pentru a îndeplini aceste funcții limitate în numele nostru.

Social Media și Partajare. Serviciile pot folosi rețelele sociale sau „funcționalitatea de partajare” sau pot conține link-uri către site-uri sau aplicații de rețele sociale terțe care nu sunt deținute sau controlate de noi. De asemenea, vă putem permite să utilizați site-uri sau aplicații de rețele sociale pentru a utiliza site-ul de rețele sociale existente sau conturile de aplicație pentru a accesa funcțiile Serviciilor. Utilizarea de către dvs. a acestor funcții poate duce la colectarea sau partajarea de informații despre dvs. de către aceste site-uri sau aplicații, în funcție de caracteristică.

Nu avem control asupra și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice funcționalitate de partajare sau conținut, politici de confidențialitate sau practici ale oricărui site sau aplicație terță parte. Vă încurajăm să examinați politicile de confidențialitate și setările de pe site-urile de socializare sau aplicațiile cu care interacționați pentru a vă asigura că înțelegeți informațiile care pot fi colectate, utilizate și partajate de acele site-uri. Sunteți supus politicilor acelor terțe părți atunci când și unde este cazul.

Conform prevederilor legale sau pentru a proteja drepturile și pentru a respecta politicile noastre. În măsura permisă de lege, vom dezvălui informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau terților, inclusiv agențiilor de securitate națională sau de aplicare a legii, dacă suntem obligati prin lege sa facem acest lucru sau dacă este solicitat ca răspuns la o citație sau la o ordin judecătoresc. Credem în discreția noastră exclusivă și absolută că dezvăluirea este necesară în mod rezonabil pentru a proteja împotriva fraudei, pentru a proteja proprietatea sau alte drepturi ale noastră sau ale altor utilizatori, terți sau publicul larg sau daca consideram că ați abuzat de Servicii utilizându-le pentru a ataca alte sisteme sau pentru a obține acces neautorizat la orice alt sistem, pentru a se angaja în spam sau în alt mod pentru a încălca legile aplicabile sau a încălca Termenii noștri de utilizare. Trebuie să știți că, în urma dezvăluirii oricărei terțe părți, informațiile dvs. pot fi accesibile de către alții în măsura permisă sau cerută de legea aplicabilă.

Transferuri de afaceri sau faliment. În cazul unei fuziuni, achiziții, faliment sau alte vânzări a tuturor sau a unei părți din activele noastre sau a oricărei afaceri, orice informație despre utilizator deținută sau controlată de noi poate fi unul dintre activele transferate către terți într-o astfel de tranzacție sau eveniment. Ne rezervăm dreptul, ca parte a acestui tip de tranzacție sau eveniment, de a transfera sau atribui informațiile dumneavoastră și alte informații pe care le-am colectat de la utilizatorii Serviciilor către terți. În afară de măsura dispusă de o instanță de faliment sau de altă instanță, utilizarea și dezvăluirea tuturor informațiilor transferate de utilizator vor fi supuse acestei Politici de confidențialitate. Cu toate acestea, orice informație pe care o trimiteți sau care este colectată după acest tip de transfer poate face obiectul unei noi politici de confidențialitate adoptate de entitatea succesoare sau de dobânditor, după caz.

 1. Intimitatea copiilor

Serviciile nu sunt destinate copiilor sub 16 ani. Nu colectăm sau distribuim cu bună știință informații cu caracter personal de la sau despre copii sub 16 ani. Dacă un părinte sau tutore devine conștient că copilul său ne-a furnizat informații fără consimțământul lor, el sau ea ar trebui să ne contacteze la contact@ruxandramocean.com